Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Crazy Descent

Értékelés:
8,7
(57 051 szavazatok)
Fejlesztő:
AM
Megjelent:
2024. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Crazy Descent egy vezetési játék, amely kihívást jelent számodra, hogy versenybe szállj az égben magasan. Űzd el a versenytársakat a pályáról, kerüld el az óriási tekebábukat és legyél az első, aki átmegy a célvonalon. Menj minél gyorsabban, de vigyázz a pörgő tüskékre, a sziklák szélére, a versenytársakra és az időre. Ja, és még az ellenfeleidet is meg kell előznöd! Nem egy kis tett ez.

Hogyan kell játszani a Crazy Descent játékot?

A Crazy Descent egy szimulált fantázia versenypálya az égben. Amikor túl közel kerülsz a szélhez, szédülni fogsz, vagy még rosszabb esetben, újra kell kezdened. A játék beépített védőkorlátokkal rendelkezik, szóval nem a zuhanás a legnagyobb aggodalmad.

A legnagyobb gondot az óriás tekegolyók, a forgó tüskék és egyéb akadályok jelentik. Figyelj rájuk, miközben a pályán maradsz és a versenytársak mögött maradsz.

Minél több autót semmisítesz meg az út végéig, annál több pontot szerezhetsz. A pontokkal új és izgalmas pályákhoz férhetsz hozzá, mindegyikük saját kihívásokkal és akadályokkal rendelkezik.

Tipp

Kerüld a felesleges ugrásokat. A játék célja, hogy egyenesen menj. Nincs extra pont a mutatványokért.

Megjelenési dátum

2024 május

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

Nem tudsz betelni a dörgő motor adrenalin löketével? Találj hasonló játékokat vezetés kategóriánkban vagy válaszd az alábbi népszerű címeket: Moto X3M, Drift Hunters, vagy Drift Boss és készülj fel az izgalmakra.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés