Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Awesome Tanks 2

Értékelés:
9,0
(10 291 szavazatok)
Megjelent:
2021. március
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Awesome Tanks 2 egy tank játék, ahol az arénában más tankokkal csapsz össze felülnézetből. Taktikusan manőverezz, hogy fedezéket vegyél és tüzelj ágyúiddal, hogy lerombold az ellenséges tankokat! Az akciód gyors tempójú és függőséget okoz.

Hogyan kell játszani

Tankok elpusztítása

A játékot 0 dollárral indítod és azzal haladhatsz előre, hogy felrobbantod az ellenséges járműveket és összegyűjted a pénzt. Minden szint végén a begyűjtött pénzzel jutalmaznak, amit fejlesztésekre és fegyverek frissítésére költhetsz.

Felszerelés fejlesztése

A fegyverfrissítések lehetővé teszik, hogy élvezd a tankok pusztítását, használj ágyúkat, lángszórókat, lézereket, rakétákat és még több mindent.

A teljesítmény fejlesztések, különösen a páncélzat, segítenek megvédeni a tankodat a heves tűztől. A mozgékonyság is hasznos a kitéréshez, különösen a követő rakéták ellen!

Szinteken keresztüli haladás

Minden szint egyre nagyobb kihívást jelent, és egyre nagyobb jutalmat nyújt a fejlesztésekhez. Fontos, hogy frissítsd a tankodat, hogy felvehesd a harcot az egyre növekvő katonai erővel és a szuper tankokkal, melyek sokkal nagyobb életerővel rendelkeznek. Ha túl nehéz, állítsd le a nehézségi szintet!

Eredmények elérése

Az Awesome Tanks 2-ben egy szuper statisztika menü található, mely bemutatja a tankok ölési számát és az eddig okozott összes pusztítást, tehát ne tartsd vissza magad. Az elért eredmények is megjelennek a statisztika menüben.

További játékok

Szereted a felülnézetes tankos akció játékokat? Nézd meg a Tanko.io-t, hasonló játék, online csatákkal. Böngéssz tankos játékok között tovább.

Jellemzők

  • Függőséget okozó, gyors tempójú akció
  • Taktikusan tervezett arénaküzdelmek
  • Fejlesztheted a tankodat erősítésekkel
  • Pénzt keresel a 15 szinten való haladás során

Megjelenési dátum

2012. július

Fejlesztő

Az Awesome Tanks 2-t Alexander Gette fejlesztette. Ezt a verziót a Mad Buffer készítette.

Platform

Webböngésző

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés