Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

MMO Játékok

Csatlakozz több millió játékoshoz a különböző világokban és forgatókönyvekben a legjobb ingyenes MMO-játékok gyűjteményével!

Szerepjáték

A legnépszerűbb MMO-típus az MMORPG. Sok ilyen RPG játék ingyenesen játszható a böngésződben, így nem kell letöltened semmit! Például, Shakes and Fidget egy szórakoztató és humoros fantasy RPG, amely egy állandó világban játszódik, és több mint 50 millió játékos játsza világszerte.

Valós idejű stratégia

Bár az RPG játékok a legnépszerűbbek az MMO műfajban, rengeteg olyan játék van, amelyek RTS játékok. Két jól bevált játék ebben a műfajban a Goodgame Empire és Battle for the Galaxy játékok. Ha átböngészed a gyűjteményt, rájössz, hogy még sok ilyen játék van, amelyek különböző időszakokban játszódnak.

Farm vezetése

Az MMO mezőgazdasági játékok tökéletesek a békeszerető pacifisták számára. Ebben a műfajban számos rendkívül népszerű játék létezik. Klondike erősen ajánlott, ha a mezőgazdasági játékokat szereted.

Körökre osztott

Körökre osztott játékok a sok klasszikus RPG játékban megtalálható "körökre osztás" logikáját követik.


GYIK

Mik a legnépszerűbb MMO Játékok?

 1. Star Stable
 2. RAID: Shadow Legends
 3. Papaya Summer Farm
 4. World of Warships
 5. Game of Thrones Winter is Coming
 6. Sea of Conquest
 7. State of Survival
 8. Call of Dragons
 9. Star Fleet Command
 10. Naraka

Mik a legjobb MMO Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Lady Popular

Micsoda a MMO Játékok?

Az MMO a Massively Multiplayer Online rövidítése, ami azt jelenti, hogy a játékban több ezer aktív játékos van egy állandó online világban. Ez a típusú játék sok stílust lefed, és az MMO kifejezés több száz különböző böngésző játékra vonatkozhat.


Játssz a legjobb online MMO Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Star Stable játékkal és még sok mással most!
Mutass többet