Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

WarCall.io

Értékelés:
8,8
(147 632 szavazatok)
Fejlesztő:
Night Steed Games
Megjelent:
2020. november
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A WarCall.io egy fantáziavilágban játszódó, "csak egy maradhat életben" stílusú játék, amelyben a bajnokok egy hatalmas többjátékos arénában küzdenek egymással középkori fegyverekkel.

Funkciók

Küzdj egy brutális kompetitív arénában

Csapj össze a többi játékossal aranyért és fejlesztésekért, miközben a játéktér mérete egyre csökken. Használd a bal egérgombot a támadáshoz és tartsd elnyomva, ha távolabról szaladva támadnál.

Keress fejlesztéseket és fejleszd a hősödet

Minden figyelj a kincsesládákra az arénában. Keresd meg őket, hogy aranyat és más jutalmakat gyűjthess be. Egyesekben gyémántok és varázsrúnák vannak, amelyekkel egyből fejlesztheted a karaktered.

Legyél egyre erősebb

Ahogy szintet lépsz új felszerelések válnak számodra elérhetővé. Növelni tudod majd az életerődet, a sebzésedet, a védekezésedet, a sebességedet és minden olyan tulajdonságodat, ami biztosítja, hogy te legyél az aréna utolsó talpon maradó bajnoka.

Szerezz meg új hősöket

A tank, a mágus, vagy a lopakodó játékstílust kedveled? A játék során számtalan új hőst tudsz majd megszerezni, amelyek illeszkednek a kedvenc játékstílusodhoz.

Még több ilyen játék

Böngészd az io játékok és a battle royale játékok kategóriát még több izgalmas online többjátékos játékért! Hasonlóan népszerű játékok még például az 1v1 Battle, a RoyaleDudes.io vagy a Zombz Royale.

Kiadás dátuma

2020 november

Fejlesztő

Ezt a játékot a Night Seed Games készítette. Ugyanezen fejlesztő készítette az EvoWars.io és a SeaDragons.io .játékokat is.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

  • Támadás: bal egérgomb (tarts lenyomva a rohamhoz)
  • Különleges képesség: jobb egérgomb
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés