Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Traffic Cop 3D

Értékelés:
9,2
(54 845 szavazatok)
Fejlesztő:
Kwalee Ltd
Megjelent:
2023. május
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:

A Traffic Cop 3D egy alkalmi játék, ahol egy olyan rendőrt játszhatsz, aki a közúti törvények betartatásáért felel. Figyeld a közelben lévő járművezetőket, és a rendőrségi adatbázisból származó információk alapján döntsd el, hogy megállítsd vagy elengedd őket, miközben haladsz a történetben, és növeled a rendőrként rád háruló feladatokat.

Hogyan kell játszani

A törvény a te kezedben van

Mindig is szeretted volna a kezedben tartani a törvény erejét? A Traffic Cop 3D-ben az úton lévő sofőrökről szerzett információk alapján dönthetsz arról, hogy kit kell megbüntetni vagy elengedni. Egyes sofőröknek kifizetetlen parkolójegyeik vannak, mások hamis személyazonossággal rendelkeznek, és nagyobb bűncselekményeket követnek el.

Érvényesítsd az útviszonyok szabályait

Használd az információkat, hogy megállítsd a sofőröket, és megleckéztesd őket a törvény alapján. Kezdetben megbírságolhatod a sofőröket, később pedig ellenőrizheted a sofőrök személyi igazolványait is, és letartóztathatod őket, ha bármi gyanúsat találsz.

Néhány bűnöző inkább a szökést választja, minthogy megálljon, amikor szirénázva üldözni kezded őket. Ilyenkor a hangosbeszélő segítségével kiabálhatsz rájuk, vagy letaszíthatod őket az útról!

Jó vagy rossz zsaru vagy?

A Traffic Cop 3D-ben tényleg rajtad múlik, hogy jó vagy rossz zsaru vagy-e, de következményei lehetnek, ha az erkölcsileg megkérdőjelezhető lehetőségeket választod. Tégy meg mindent, hogy remek zsaru legyél, és változtass a dolgokon!

Mássz fel az igazságszolgáltatás létráján

Ahogy haladsz előre, egyedi történeti küldetésekkel találkozol, amelyekben életeket kell megmentened és az igazságszolgáltatásnak egyre összetettebb forgatókönyvekben kell érvényt szerezned. Veszélyesebb mellékküldetésekbe is belevetheted magad, például bankrablókat üldözhetsz az utcákon! Nyiss fel új városrészeket, ahogy egyre több feladatot teljesítesz.

További ilyen játékok

Ha a Traffic Cop 3D-ben mintaszerű rendőrré váltál, nézd meg további rendőrségi játékainkat. Két népszerű lehetőség ebben a kategóriában a Bankrablás és a Stickman börtön. Számos alkalmi játékot is érdemes megnézni, ha el szeretnéd ütni az időt.

Jellemzők

 • Figyeld a járművezetőket és ellenőrizd a nyilvántartást
 • Állítsd meg őket, és döntsd el a sorsukat
 • Haladj előre a történeti küldetéseken, és nyiss fel több helyszínt
 • Végezz veszélyes mellékküldetéseket, hogy megvédd a társadalmat a súlyos bűncselekményektől
 • Vásárolj különféle fejlesztéseket a rendőrautódhoz, vagy cseréld le egy új autóra!

Megjelenési dátum

 • 2021. augusztus (iOS)
 • 2021 szeptember (Android)
 • 2023. május (WebGL)

Fejlesztő

A Traffic Cop 3D-t a Kwalee Ltd. készítette. Ők fejlesztették a népszerű Teacher Simulator játékot is.

Platformok

 • Webböngésző (asztali és mobil)
 • Android
 • iOS

Vezérlők

Húzd el az egér bal gombját az autó engedélyének beolvasásához, és használd a bal egérgombot a játékon belüli gomb használatához.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés