Logo CrazyGames.hu
background

There Is No Game

42 066
Értékelés
9,2

Ez egy játék... vagy várjunk... ez tényleg egy játék lenne? Nincs is mitől játék legyen? Vagy mégis? Teljesíts különböző kihívásokat, miközben a narrátor próbál meggyőzni, hogy valójában nem is egy videojátékkal játszol. Ez az eredeti game jam verzió, amit Kamizoto készített.

Hogyan kell játszani?

Ez a nem videojáték a készítők introjával indul, ahol a szövegre reagálva, be kell bizonyítanod, hogy a narrátornak nincs igaza. Ezek után hamar beszippant egy rakás ügyes kis fejtörő, amik keresztülvezetnek egy rejtélyes történeten, amelyről egyre többet és többet akarsz majd megtudni.

A There is no Game játékról

A There is No Game egy 10-15 perc alatt végigvihető játék, amely megnyerte a megtévesztés kategóriát a 2015-ös Newgrounds Construct Jam videojáték fejlesztő versenyen. A játék Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) készíette. Két évvel később, 2017-ben ő indította el a Draw Me a Pixel projektet is egy barátjával, majd sikeres közösségi finanszírozást szerzett a There is no Game: Wrong Dimension című folytatásnak is.

Még több ilyen játék

A There is No Game a kalandjáték kategóriába sorolható, és sok hasonlóságot mutat a kattintgatós játékokkal is. A játék során számos fejtörőt kell megoldanod. Az Escape or Die egy hasonlóan népszerű játék a kategóriában, szintúgy, mint a We Become What We Behold.

Funkciók

  • Game-jam nyertes, hihetetlenül egyedi ötlet
  • Magába szívó történetmesélés
  • Számtalan mindenki számára élvezhető fejtörő
  • Izgalmas, magával ragadó történet

Fejlesztő

Ezt a játékot Kamizoto készítette.

Kiadás dátuma

2017 május

Platform

Ez egy böngészős játék

Irányítás

Használd az egeret és a bal egérgombot a játékhoz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés