Logo CrazyGames.hu

There Is No Game

Értékelés:
9,3
(65 063 szavazatok)
Megjelent:
2017. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:

Ez egy játék... vagy várjunk... ez tényleg egy játék lenne? Nincs is mitől játék legyen? Vagy mégis? Teljesíts különböző kihívásokat, miközben a narrátor próbál meggyőzni, hogy valójában nem is egy videojátékkal játszol. Ez az eredeti game jam verzió, amit Kamizoto készített.

Hogyan kell játszani?

Ez a nem videojáték a készítők introjával indul, ahol a szövegre reagálva, be kell bizonyítanod, hogy a narrátornak nincs igaza. Ezek után hamar beszippant egy rakás ügyes kis fejtörő, amik keresztülvezetnek egy rejtélyes történeten, amelyről egyre többet és többet akarsz majd megtudni.

A There is no Game játékról

A There is No Game egy 10-15 perc alatt végigvihető játék, amely megnyerte a megtévesztés kategóriát a 2015-ös Newgrounds Construct Jam videojáték fejlesztő versenyen. A játék Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) készíette. Két évvel később, 2017-ben ő indította el a Draw Me a Pixel projektet is egy barátjával, majd sikeres közösségi finanszírozást szerzett a There is no Game: Wrong Dimension című folytatásnak is.

Még több ilyen játék

A There is No Game a kalandjáték kategóriába sorolható, és sok hasonlóságot mutat a kattintgatós játékokkal is. A játék során számos fejtörőt kell megoldanod. Az Escape or Die egy hasonlóan népszerű játék a kategóriában, szintúgy, mint a We Become What We Behold.

Funkciók

  • Game-jam nyertes, hihetetlenül egyedi ötlet
  • Magába szívó történetmesélés
  • Számtalan mindenki számára élvezhető fejtörő
  • Izgalmas, magával ragadó történet

Fejlesztő

Ezt a játékot Kamizoto készítette.

Kiadás dátuma

2017 május

Platform

Ez egy böngészős játék

Irányítás

Használd az egeret és a bal egérgombot a játékhoz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés