Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Sportcars Crash

Értékelés:
8,3
(40 270 szavazatok)
Fejlesztő:
C Games
Megjelent:
2023. december
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Sportcars Crash egy vezetős játék, ahol minden kanyar veszélyt jelent, és a túlélés a legnagyobb kihívás. Ülj be a kormány mögé különféle autókba, mindegyikük saját egyedi jellemzőkkel és rombolhatósággal rendelkezik. Legyen szó finoman a célvonalig navigálásról vagy a karambol izgalmának élvezetéről, a választás a tieid ebben az adrenalintól fűtött vezetési ügyességet és ösztönöket tesztelő játékban.

Hogyan kell játszani

Versenyezz akadálypályákon

Vállald az ingyenes Sportcars Crash játék kihívásait. Minden szint izgalmas sebességgel és vakmerő mutatványokkal van teli, valamint megszámlálhatatlan akadállyal, amelyek összetörhetik és szétzúzhatják autódat, ha nem vagy elég óvatos.

Érj át a célvonalon

A célod a Sportcars Crashben az, hogy épen érj a végére. Minél több törött bowling bábbal találkozol a célba érkezéskor, annál nagyobb a pontszámod. Ha lesodródsz a pályáról vagy felrobbansz, mielőtt a célba érnél, újra kell kezdened. Szükség esetén van lehetőséged autód felújítására is.

Vásárolj új rombolható járműveket

Pénzt kapsz minden sikeres pályát követően, amit aztán a boltban tudsz elkölteni új, menő autókra. Minden járműnek megvan a saját jellemzése, sebessége, rombolhatósága és irányíthatósága. Találj egy olyan autót, ami könnyedén visz végig a pályán!

További játékok ehhez hasonlóan

Ha szeretsz kemény akadálypályákkal száguldani nagy sebességgel, több hasonló játék is található az autós játékok kategóriájában. Nézz szét a Moto X3M és a Drift Boss játékok között is, ha még több vezetős szórakozásra vágysz.

Jellemzők

  • Sok egyedi és kihívást jelentő pálya
  • Lenyűgöző mutatványok és sebesség
  • Lenyűgöző járműrombolás
  • Választható autók kínálata vásárlási lehetőséggel

Megjelenési dátum

2023. december

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés