Logo CrazyGames.hu

Spooky Island

Értékelés:
9,4
(22 464 szavazatok)
Fejlesztő:
Izyplay Game Studio
Megjelent:
2022. szeptember
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), Android

A Spooky Island egy könnyed kalandjáték, amelyben bázist kell építened és meg kell tisztítanod a szigetet a szörnyektől. Legyél te az apokalipszis hőse és győzd le a sziget szellemeit, majd hajózz el a végtelenbe!

Funkciók

Győzd le a szörnyeket és kapj jutalmakat

A legyőzött szörnyek csontjait virtuális aranyért értékesítheted. Az aranyért cserébe aztán különféle fejlesztéseket vehetsz és bővítheted a bázisodat.

Szerezz nagyobb és erősebb kardokat

Fejleszd tovább a fegyveredet, hogy könnyebben kaszabolhasd a szörnyeket. Mindezt, most minden korábbinál látványosabb stílusban teheted meg! Amikor fegyvered a fegyvered sezését és sebességét, az a külsejét is egyre menőbbé teszi!

Szerezz meg titkos fegyvereket és tornyokat

Ne kiméld az ellenségeidet a fegyvereidtől! Ahogy haladsz előre a játékban, egyre több különböző fegyvert tudsz majd használni. Automata tornyokat is építhetsz, amelyek maguktól lövik a szörnyeket. Időnként egy-egy hirdetés megtekintésével bónusz fegyvereket is szerezhetsz, mind például a minigun golyószóró!

Látogass el új helyszínekre új kalandokért

Ha sikerült teljesen kiírtanod a szörnyeket a szigeten, akkor itt az ideje elhajóznod a következő szigetre, ahol még erősebb szörnyeket és új, izgalmas kihívásokat találhatsz!

Még több ilyen játék

Ha tetszett neked a szórakoztató és addiktív Spooky Island, akkor csekkold a Market Boss játékot is, ugyanettől a fejlesztőtől. A Super Monster Run és a Bounce Out két további népszerű könnyed játékok, amelyek garantáltan tetszeni fognak.

Kiadás Dátuma

2022 szeptember

Fejlesztő

Az Izyplay Game Studio készítette ezt a játékot.

Platform

  • Webböngésző
  • Android

Utolsó frissítés

2023. febr. 24.

Irányítás

Mozgás: WASD / bal egérgomb

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés