Logo CrazyGames.hu
15 841
Értékelés
9,4
Készítette:  Izyplay Game Studio

A Spooky Island egy könnyed kalandjáték, amelyben bázist kell építened és meg kell tisztítanod a szigetet a szörnyektől. Legyél te az apokalipszis hőse és győzd le a sziget szellemeit, majd hajózz el a végtelenbe!

Funkciók

Győzd le a szörnyeket és kapj jutalmakat

A legyőzött szörnyek csontjait virtuális aranyért értékesítheted. Az aranyért cserébe aztán különféle fejlesztéseket vehetsz és bővítheted a bázisodat.

Szerezz nagyobb és erősebb kardokat

Fejleszd tovább a fegyveredet, hogy könnyebben kaszabolhasd a szörnyeket. Mindezt, most minden korábbinál látványosabb stílusban teheted meg! Amikor fegyvered a fegyvered sezését és sebességét, az a külsejét is egyre menőbbé teszi!

Szerezz meg titkos fegyvereket és tornyokat

Ne kiméld az ellenségeidet a fegyvereidtől! Ahogy haladsz előre a játékban, egyre több különböző fegyvert tudsz majd használni. Automata tornyokat is építhetsz, amelyek maguktól lövik a szörnyeket. Időnként egy-egy hirdetés megtekintésével bónusz fegyvereket is szerezhetsz, mind például a minigun golyószóró!

Látogass el új helyszínekre új kalandokért

Ha sikerült teljesen kiírtanod a szörnyeket a szigeten, akkor itt az ideje elhajóznod a következő szigetre, ahol még erősebb szörnyeket és új, izgalmas kihívásokat találhatsz!

Még több ilyen játék

Ha tetszett neked a szórakoztató és addiktív Spooky Island, akkor csekkold a Market Boss játékot is, ugyanettől a fejlesztőtől. A Super Monster Run és a Bounce Out két további népszerű könnyed játékok, amelyek garantáltan tetszeni fognak.

Kiadás Dátuma

2022 szeptember

Fejlesztő

Az Izyplay Game Studio készítette ezt a játékot.

Platform

  • Webböngésző
  • Android

Utolsó frissítés

2022. szept. 05.

Irányítás

Mozgás: WASD / bal egérgomb

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés