Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Sandspiel

Értékelés:
9,2
(22 988 szavazatok)
Megjelent:
2018. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Sandspiel egy kreatív játék, amelyben különleges tájakat kell létrehoznod a rendelkezésre álló elemek segítségével. Használd a fantáziádat és építs elképesztő világokat ebben a szórakoztató, pixelart stílusú játékban!

Funkciók

Párosítsd össze az elemeket

Hozz létre dolgokat 20 különböző alkotóelem felhasználásával. Ültethetsz magokat és öntözheted őket, gyújthatsz és elolthatsz tüzeket, kövé változtathatod a lávát és gyönyörű tájakat hozhatsz létre.

Kísérletezz különböző eszközökkel

Összesen 20 különböző alkotóelemmel játszhatsz, az ecset méretét állítva pedig nagy és kis dolgokat is létrehozhatsz. A visszavonás gombnak köszönhetően időről időre visszavonhatod, amit csináltál, ha rossul sülne el valami. A szünet gombbal pedig az időt is megállíthatod.

A Sandspiel határtalan

Használd az elemeket, hogy szemetgyönyörködtető láncreakciókat hozz létre a gázok és a folyadékok irányításával. Használd a játékot, úgy mint egy üres lap, amelyen az elemek gyönyörű képeket hoznak létre.

Fedezd fel mások alkotásait

Az alkotásaidat meg is oszthatod a közönséggel az "upload" gombra kattintva. Kattintsd a "browse" gombra, hogy láthasd a többiek által készített művészeti remekműveket. Ezeket nézegetve akár neked is új ötleted támadhat.

Kiadás Dátuma

2018 december

Fejlesztő

Ezt a játékot Max Blittker készítette. Csekkolhatod a portfólióját a weboldalán. Egy hasonló témájú játék még például az orb farm.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

Használd a bal egérgombot a játékhoz.

Licensz

MIT Licensz

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés