Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Noob Gigachad: Parkour Tricks Challenge

Értékelés:
8,9
(13 209 szavazatok)
Fejlesztő:
Artur Stogney
Megjelent:
2024. január
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Noob Gigachad: Parkour Tricks Challenge egy szórakoztató 2D-s parkour játék a Noob univerzumban! A Monster School kirúgta Noobot, és Herobrine gigachaddá változtatta! Futás közben ugorj és végezz parkour trükköket. Gyűjts gyémántokat az út során, és használd őket új kinézetek feloldásához. Eljuthatsz a portálhoz lyukakba esés nélkül és megnyerheted a kihívást!

Hogyan kell játszani

Fedezd fel a szinteket

Fusd át a különböző szinteket, amelyek Minecraft ihlette tájakkal vannak tele. Kerüld az akadályokat, vállald a trükkös ugrásokat, és gyűjts kék drágaköveket az út végén található portálhoz.

Kerüld el a veszélyeket

Találkozhatsz állatokkal, falusiakkal, creeperekkel és más veszélyekkel a küldetésed során. Ne aggódj! Ők nem ártanak vagy kölcsönhatásba lépnek veled. Viszont például a TNT vagy más tárgyak biztosan igen! Más veszélyek, amiket el kell kerülnöd, a lezuhanó homokos platformok, a láva és a nyílak. A nyílak nem halálosak, de visszalökhetnek téged.

Vidd haza a jutalmad

Ha összegyűjtöttél elég kék követ, megállíthatod a játékot, és visszamehetsz a főmenübe. Itt találod a boltot, ahol random kinézeteket vehetsz és felhasználhatsz.

További hasonló játékok

Ha élveztél a Noob Gigachad: Parkour Tricks Challenge játékot, akkor biztosan tetszeni fognak a parkour játékaink is. A Bloxd egy népszerű játék ebben a kategóriában, ugyanígy a OvO.io.

Jellemzők

  • Különböző Minecraft ihlette szintek
  • Trükkös parkour ugrások teljesítése
  • Veszélyes akadályok elkerülése
  • Gyűjtés drágakövekkel, amiket skinekre válthatsz

Megjelenési dátum

2023 December

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. jan. 30.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés