Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Monster Sanctuary

Értékelés:
9,3
(30 047 szavazatok)
Megjelent:
2018. november
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), Steam
Wiki oldalak:

Monster Sanctuary - szelídítsd meg a szörnyeket ebben a fantasy világban. A Monster Sanctuary egy 2D RPG játék, amelyben fiatal és büszke szörnyeteg őrként játszhatsz! Kísér egy hűséges szellemállat, amely a hosszú út során segíthet neked. Harcolj számtalan szörny ellen, szerezz új szörnyeket a csapatodba, és neveld fel őket, hogy minden idők legnagyobb szörnyetegei legyenek. Sok szerencsét kívánunk!

Kezdetben a játékosoknak ki kell választaniuk spektrális társukat. Választhatsz négy különböző karakter közül, beleértve a Szellemből született Farkast, Békát, Sasot vagy Oroszlánt. Mindegyik szellemállat büszke szörnyetegek ősi vérvonalával rendelkezik. Ráadásul mindegyik állatnak más képességei, statisztikái és affinitása van elemekkel, mint például a földdel, a tűzzel vagy a vízzel.

Miután kiválasztotta társát, a játékosoknak követniük kell ősök nyomdokaiba és meg kell próbálniuk fenntartani a békét az emberek és a szörnyek között. Zavaró események aggasztják az embereket és veszélyeztetik a békét - a te feladatod, hogy kiképezd a szörnyeidet és feltárd az eget fenyegető rejtélyt.

Minden szörnynek egyedi támogató támadásai és statisztikái vannak. Továbbá, a szörnyeknek gyengeségeik és ellenállásuk is van a különböző támadás típusokkal szemben. Mindig nézd meg a kapott információkat és lásd, mely támadásokat érdemes használni. A körönkénti csata könnyen követhető - először te támadsz, majd az ellenség támad. Használd a köröket óvatosan!

Az ellenálláson és gyengeségen kívül mindegyik szörnynek egyedi képességfája van. Fejleszd ezt a képességfát, hogy új erős képességeket nyithass fel. A szörnyeid szintjével együtt alapvető statisztikáik, mint a HP és MP, is javulnak. Az összes szörnygyűjtő játék közül a Monster Sanctuary talán a legátfogóbb és a legjobban játszható.

Játék közben ne feledkezz meg a szörnytojások kikeléséről sem. Gyűjts össze szörnytojásokat a csaták során. Ezeket a tojásokat ki is tudod kelteni új szörnyekért, akikkel szintén harcolhatsz. Amint kikelnek, a szörnyek a tulajdonodként kezelhetőek, és megerősítheted, illetve bevonhatod őket a későbbi csatákba. A játék korai hozzáféréssel rendelkezik és már most is egy fantasztikus, elkötelezett játékos közössége van.

A játékosoknak figyelmet kell fordítaniuk a képességfára és a gyűjtött tárgyakra is. Szerezz felszerelést, fegyvereket és főzeteket ládákból. A felszerelések is fejleszthetőek, megjavíthatóak és adhatók a szörnyeknek. Ez javítja a sebzést és a statisztikákat. A főzeteket pedig különböző hatásokra lehet használni, beleértve az életerő és mana gyógyítását is. A Monster Sanctuary ezen aspektusa éppoly fontos, mint maga a harc.

Ha szereted a forduló alapú harcot és a metroidvania-stílusú felfedezést, a Monster Sanctuary órákig tartó szórakozást nyújt számodra. Nézd meg, sikerül-e összegyűjteni minden szörnyet, és megtalálni azt, mi aggasztja a tapasztalt őrzőket. Próbáld meg feltetni egy erős csapatot szörnyből, amely képes legyőzni bármilyen ellenfelet a harcban.

Melyik szellemi társat választod? Melyik szörnyet fogsz kikelnve? Fedezd fel a szerencsédet még ma ebben az epikus szerepjáték szörnyvadász játékban!

Megjelenési Dátum

2018. november

Verzió

Ez a játék demó verziója. A teljes játék Steam-en lesz elérhető. A játékot támogathatod a Kickstarteren.

Fejlesztő

A Moi Rai Games készítette ezt a játékot.

Jellemzők

  • Szerepjáték szörnyeteggel
  • 2D oldalnézet, pixeles grafika
  • Négy szellemállat választható családi szimbólumként
  • Sok szörny elfogása
  • Különböző fejleszthető szörnyképességek
  • Egy gyönyörű világ bejárása

Platformok

  • Web böngésző
  • Steam

Hirdetés
Steam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés