Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mahjong Connect

Értékelés:
6,7
(20 361 szavazatok)
Megjelent:
2019. augusztus
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Mahjong Connect egy csempepárosító kirakós játék. Ideális az egyedül töltött játékidőhöz vagy egy mentálisan lekötő kihíváshoz. Kösd össze az egymás mellett és a tábla külső szélén lévő párokat, mielőtt lejár az idő! A játék MahJongCon néven is ismert.

Hogyan kell játszani a Mahjong Connectet

A Mahjong Connect tábla befejezéséhez el kell távolítanod az összes lapkát. A lapkákat úgy tudod törölni, hogy párokat fedezel fel és kattintasz rájuk, akár egymás mellett, akár a tábla külső szélein. Ezt meg kell tenned, mielőtt az alján lévő időzítő lejár.

Ha bármelyik ponton elakadsz, az öt rendelkezésre álló súgó egyikét használhatod, hogy a helyes irányba mutasson. Összesen 12 nehézségi szintet játszhatsz végig.

A Mahjong Connectről

A Mahjong Connect egy pasziánsz játék, ami azt jelenti, hogy egyedül kell játszani. Teljesen eltér a hagyományos kínai Mahjong játéktól, de ugyanazokat a hagyományos csempeképeket használja. A Mahjong pasziánsznak számos változata létezik. Egyesek keverő csempéket tartalmaznak, mások pedig "joker" csempéket, amelyek a normál játékon kívüli különleges funkciókat kínálnak.

Megjelenés dátuma

A Mahjong Connect eredetileg Flash játékként jelent meg 2009 májusában. A HTML5-ös verzió 2017 áprilisa óta érhető el.

Fejlesztő

A Flash változatot a Front Network készítette. A HTML5-ös verziót az Azerion fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

További ilyen játékok

Ha tetszik ez a játék, számos más Mahjong játékot is kipróbálhatsz. A Mahjong kiváló játék a mintafelismerő és logikai készséged kihívásaként, a Mahjong Classic pedig egy klasszikus felülről lefelé Mahjong színes látványvilággal.

Hasonló játékokért nézd meg a puzzle kategóriánkat.

Irányítás

Használd a bal egérgombot, a Mahjong táblácskák kiválasztásához.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés