Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mahjong Classic

Értékelés:
8,2
(40 863 szavazatok)
Megjelent:
2018. május
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Mahjong Classic egy ingyenes mahjong játék a tradicionális játék szabályaival és tábláival. Ez az ikonikus klasszikus próbára teszi a logikus gondolkodásod és a memóriádat egyaránt. Nincs időlimit vagy egyéb megkötések, hátradőlve, nyugodtan élvezheted a mahjongot a saját tempódban.

Hogyan kell játszani a Mahjong Classic játékot

Táblácska csoportok

A Mahjong egy kihívásokkal teli fejtörő játék, amelyben 144 táblácska van elosztva három elsődleges csoportba. Az elsődleges csoportok a következőek:

  • Pontok - köröket tartalmaznak
  • Bambusz - vonalakat tartalmaznak
  • Karakterek - hagyományos kínai karaktereket ábrázolnak

A Mahjong Classic ezen verziójában megtalálhatsz néhány bónusz táblácskát is, mint például virágos vagy sárkányos táblácskák.

Sok táblácska hasonló néz ki, de valójában kis különbségek vannak köztük. Szükséged lesz az éles látásodra, és a jó memóriára, hogy biztosan csak az ugyanolyan darabokat válaszd ki.

Táblácskák párosítása

A Mahjong nehézségét az adja, hogy a táblácskákat nem lehet mozgatni, ha azok mindkét oldalról akadályba ütköznének. Emiatt csak azokat a Mahjong táblácskákat lehet párba állítani, amelyeknek vagy a jobb vagy a bal oldala üres. Könnyebb, ha felülről kezdve lefelé haladsz.

Tippek használata

Ha elakadnál a játékban, a Mahjong Classic végtelen számú elérhető segítséget kínál tippek formájában, valamint a játékteret is összekeverheted. Ez üdítő különbség azon Mahjong játékokhoz képest, amelyek időkorlátokat alkalmaznak és tippeket sem nyújtanak. Itt addig gondolkozhatsz, ameddig csak szeretnél.

Még több ilyen játék

A Mahjong Classic remek választás ha az eredeti Mahjong Solitaire játékot akarod játszani. Természetesen azonban ezen felül is számos további mahjong játékot találsz az ingyenes mahjong játékaink között. Ezeket a játékokat mind ingyenes játszhatod, közvetlenül a böngésződben. További népszerű Mahjong játékok a Mahjong Dark Dimensions, a Mahjong Connect és a Mahjong Alchemy.

Funkciók

  • Klasszikus Mahjong játék 144 kártyával és 5 szinttel
  • Autentikus zöld háttér, bambusz illusztrációval
  • Lépéseidet visszavonhatod, és tippekre is támaszkodhatsz

Kiadás dátuma

2018 április

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

A bal egérgomb használatával tudsz kiválasztani egy kártyát.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés