Logo CrazyGames.hu
background
10 578
Értékelés
8,9

A Havendock egy túlélős szimulációs játék, amely a tengeren játszódik. Gyűjtsd nyersanyagokat és építsd fel egy virágzó óceáni közösséget. Fejlessz ki új technológiákat, hogy megerősíthesd a települést és boldogabbá tehesd a lakosokat.

Hozz létre valami különlegeset

Gyűjtsd nyersanyagokat és ételt, úgy, hogy rájuk kattintasz, amikor ellebegnek a sziget mellett. Ezek használatával bővítheted a területedet és épületeket építhetsz a közösség számára, mint például farmok, víztornyok vagy étkezdék.

Építsd fel egy virágzó tengeri közösséget

Építsd házakat az újonnan érkező utazóknak. Állítsd munkába a közösség lakóit, például főzni vagy vizet gyűjteni. Kereskedj az arra tévedő hajósokkal, hogy tovább növeld a gazdagságod.

Fejleszd a településed

Ha előre akarsz jutni a Havendock játékban, akkor folyamatoan új épületeket és nyersanyagokat kell felfedezned. A kutatás és a fejlestés elengedhetetlen, hogy boldogan tartsd a lakosokat. Minél fejlettebb a közösséged, annál vagányabb cuccokat fedezhetsz fel, egészen addig, amíg a kis tengeri közösséged messzeföld legmenőbb helyévé nem válik.

Játsz online a barátaiddal

Csatlakozz online többjátékos játékokhoz, hogya következő szintre emeld a településed. A bal alsó sarokban lévő "multiplayer" gombra kattintva tudsz online játszani. Ilyenkor automatikusan csatlakozol egy már létező játékmenetbe, vagy belekerülsz egy újba.

Funkciók

  • Építs fel egy tengeri települést a semmiből
  • Fedezz fel új nyersanyagokat és technológiákat
  • Nézd, ahogy fejlődik a közösséged
  • Élvezd a gyönyörű, magával ragadó 3D grafikát

Kiadás Dátuma

2022 április

Fejlesztő

A havendock játékot YYZ készíttete.

Platform

Webböngésző

Utolsó frissítés

2022. szept. 07.

Irányítás

  • Mozgás: WASD
  • Kiválasztás: bal egérgomb
  • Kiválasztás visszavonása: jobb egérgomb / Q

*A gyorsbillentyűk leírását a játékban találhatod meg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés