Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fork N Sausage

Értékelés:
9,0
(50 536 szavazatok)
Fejlesztő:
SayGames
Megjelent:
2024. május
Utolsó frissítés:
2024. június
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:

A Fork N Sausage egy őrült kirakós játék, ahol egy élénk kolbászt navigálsz egy sor hóbortos akadályon át, hogy eljuss a villádhoz. Fordulj, csavarodj és ugrándozz a humorról és kihívást jelentő fizikai alapú rejtvényekkel teli pályákon. Bizonyítsd be képességeidet és nézd meg, hogy valóban meg tudod-e vágni a mustárt ebben a vicces és akciódús kalandban!

Jellemzők

★ Százak válogatottan tervezett és ördögien trükkös fizikai rejtvények, amikben te és a kis kolbászod kemény és éles konyhakészülékekkel teli világával találkoztok. Fordulj ki és pattanj le a falakról, amíg végül megszelídíted a pályákon ható erőket és megtalálod az utat kedvenc villádhoz.

★ Haladj előre a játékban, hogy izgalmas új mechanizmusokhoz juss. Néhány szint után egy csomagot kapsz, amiben új és csillogó konyhai eszköz vagy őrült dekoráció található - edények, serpenyők, kenyérpirítók, ventilátorok, fűrészek, futószalagok, zselék, kések🔪, bombák💣, portálok, gumifák és sok más. Mind segíthetnek a kolbásznak a villához történő pattanásban és fordulásban, vagy megállíthatják az útját (és esetleg darabokra szeletelhetik), de garantáltan még őrültebbé teszik a mókát.

★ Érd el az extra-trükkös főnöki szinteket, amelyek meghosszabbított kihívást jelentenek. Itt az agyad és koordinációd együttesen dolgozik, ahogy több játékmechanika is lép működésbe, hogy nagyon nehéz, de rendkívül kielégítő akadály pályát alkosson.

★ Gyűjts össze minden érmét a pályákon, hogy gyűjthető, menő kiegészítőket szerezz - napellenzők🕶️, cilinder, boxkesztyű, séfkalap és még sok más. Ezek garantáltan gondoskodnak arról, hogy a kolbászod jól nézzen ki és megéhezdj tőle.

★ Ragadj meg kulcsokat, amikor csak lehetőséged van, hogy megfordítsd a tányérokat és extra ajándékokért mérd el magad. Akár forgathatod a kerékét is több érmeért vagy rejtélyes nyereményekért.

★ Teljesítsd a szinteket, hogy új helyszíneket nyiss fel és a villáddal, valamint kolbász barátoddal felfedezd az egész gyönyörű, bolondos háztartást.

★ Újszerű mechanizmusok szuper karakterekkel és kreatív hangtervezéssel kombinálódnak egy csodálatos rajzfilm játék világgá, amely édes, vicces és pihentető minden korosztály számára.

Megjelenés ideje

  • 2021. február (iOS)
  • 2021. július (Android)
  • 2024. május (WebGL)

Platformok

  • Web böngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Utolsó frissítés

2024. jún. 10.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés