Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

DualForce Idle

Értékelés:
9,3
(31 319 szavazatok)
Fejlesztő:
nerdError
Megjelent:
2020. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

A DualForce Idle egy okos játék, amely ötvözi az üresjáratot és a tower defense játékmenetet. Kattints a szörnyekre, hogy pénzt generálj az fejlesztésekhez és tornyokhoz. Ez az egyetlen tower defense játék, ahol aktívan próbálod erősebbé tenni az ellenségeket!

Hogyan kell játszani

Öld meg a szörnyeket

Kattints a szörnyre, hogy megöld és coinokhoz juss. A coinokat felhasználhatod arra, hogy mindenre vásárolj, amire szükséged van a coinok generálásának növeléséhez. Minden a coinok megszerzéséről szól. Vegyél szörnyeket és fejleszd a rájuk kattintott egészségüket ahhoz, hogy több pénzt kapj minden megölt szörnyért. Fejleszd a tornyokat, hogy több kárt okozzanak. Ez az alapötlet.

Költse el a coinokat

6 kategória közül választhatsz a vásárláshoz, az egyik rejtve marad, amíg el nem éred a játékban meghatározott pontot. A játék korai szakaszától kezdve feloldásokat, szörnyeket, tornyokat és építési módot használhatsz a játék különböző aspektusainak vásárlásához és fejlesztéséhez. Az újjászületés opció a játék újrakezdését jelenti bónusszal, ami csak akkor ajánlott, ha már elég messze haladtál a játékban.

Fejtsd fel a rejtélyeket

Minden szakasz tartalmaz egy bőséges kínálatot a fejlesztések közül, amelyek közül néhány zárt, amíg tovább nem jutsz a játékban. Küzdj meg a szörnyekkel, miközben szándékosan erősebbé teszed őket, és végül feloldod a játék összes titkát.

Ismerd meg a további mókás funkciókat

A DualForce Idle rengeteg lehetőséget nyújt, beleértve a játék mentését és a mentési adatok feltöltését fájlból, ami egy modern webes játéknál nagyszerű tulajdonság. Ha rajongsz a teljesítménystatisztikákért, megtekintheted az összes számod a statisztikák részben.

További hasonló játékok

A DualForce Idle tökéletes szörnytenyésztő rendszerének kialakítása után nézz körül a száz másik ingyenes üresjárat játékban. Két másik népszerű választék az Idle Breakout és a Tiny Fishing.

Megjelenés dátuma

2020 december

Fejlesztő

A játékot a nerdError készítette.

Platform

Webböngésző

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés