Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bonk.io

Értékelés:
8,9
(80 258 szavazatok)
Megjelent:
2016. augusztus
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki oldalak:

Bonk.io egy online fizika .io játék, ahol akár nyolc játékossal versenyezhetsz. A cél, hogy legyőzd az ellenfeleidet, azáltal hogy belesodrod* őket veszélyes tárgyakba vagy lelököd* a pályáról. Vagy figyelheted, ahogy a játékosok ezt maguknak teszik. Az utolsó álló személy nyer.

Hogyan kell játszani a Bonk.io-t

Alapok

A gyors játék opcióval azonnal játszhatsz a bonk.io-val. Használd a nyilakat, hogy mozogj, és az X gombot, hogy a körödet nehezebbé tedd, hogy ne lehessen könnyen letolni. A fő cél, hogy letaszítsd az ellenfeleket a pályáról vagy okozz nekik annyi pusztítást, hogy felrobbanjanak.

Ugrással üsd az ellenségeket, és mozogva tartsd nyomva az X gombot, hogy megnöveld a súlyodat, és mozgathass tárgyakat vagy platformokat. Ahogy játszol, megismered majd a játékmechanikát. Minden szint más kihívással rendelkezik - figyelmesnek kell lenned és gyorsan ki kell értékelned a helyzetet.

Testreszabás

Szabadon testre szabhatod a karakteredet (kört), és akár három másik emberrel is megküzdhet a több száz játékos által testre szabott pályák egyikén. Saját Bonk.io pályákat is készíthetsz a pálya szerkesztő segítségével.

További hasonló játékok

Fizikai játékaink széles választékát kínálják, amelyekben a fizika a játék központi eleme. A Stickman Supreme Duelist 2 is népszerű játék ebben a kategóriában. További online harcokért érdemes kipróbálni olyan népszerű címeket, mint a Snake.io és az Ev.io.

Jellemzők

  • Addiktív és pörgős többjátékos mérkőzések
  • Különböző játékmódok friss kihívásokkal
  • Aktív online közösség 2016 óta
  • Készíts saját egyedi pályákat, hogy mások is játszhassanak vele!

Fejlesztő

A Bonk.io-t a Chaz fejlesztette, aki egy Londonban élő játékfejlesztő és korábban a Tiny Tanks játékot is készítette.

Első megjelenés dátuma

2016 szeptember

Platform

Webböngésző (HTML5)

*In Hungarian, "belesodrod" and "lelököd" are more appropriate terms to use for pushing someone into something or off a map.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés