Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

2048 City Builder

Értékelés:
8,3
(6066 szavazatok)
Fejlesztő:
Bëor Games
Megjelent:
2024. május
Utolsó frissítés:
2024. június
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A 2048 City Builder egy vibráló és addiktív kirakós játék, amely ötvözi a 2048 stratégiai kihívását a városépítés kreatív örömével! Merülj el egy színes, rajzfilmes bájjal teli világban, miközben a csempéket egyesíted, hogy felépítsd álmaid városát. Ebben a játékmechanikák egyedülálló keverékében a játékosoknak stratégikusan össze kell illeszteniük az azonos csempéket, hogy új épületeket és nevezetességeket nyissanak fel, melyek mind hozzájárulnak a városuk nyüzsgő pompájához. Minden sikeres egyesítéssel nézd, ahogy a városod látképe a szerény kezdetekből egyre növekvő metropoliszrá alakul, tele élettel és energiával.

De a móka itt nem ér véget! A 2048 City Builder továbbá egy közösségi élményt kínál, ahol online cseveghetsz barátaiddal, megmutathatod városodat másoknak online, és ajándékokat küldhetsz barátaidnak. Oszd meg a fejlődésedet, cserélj tippeket és élvezd a közösségi aspektust a városépítésben.

Innovatív mechanikával a játékosok csempéket vásárolhatnak, hogy városukat új magasságokba emeljék, az igazi kihívás pedig az 65,000-es lépcsőfok elérése, messze túl a tipikus 2048-as játék határain. Ez a bonyolultság további izgalmat és jutalmat nyújt a játékosok számára.

Az elbűvölő vizuális hatások és az intuitív vezérlés révén a játék órákon át tartó szórakozást kínál minden korosztály számára. Teszteld stratégiai jártasságodat, miközben egyre bonyolultabb rejtvényeken navigálsz, mindeközben pedig élvezed a város bővítésének megkapó folyamatát. Legyen az rejtvényfanatikus, városépítési szerelmese, vagy csak egy szórakoztató és lebilincselő játékot keresel, hogy lazíts, ez a játék mindenkinek való. Indulj el ezen izgalmas úton még ma, csatlakozz barátaiddal és teremtsd meg álmaid városát!

Megjelenés dátuma

Április 2024

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. jún. 07.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés