Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Repülős Játékok

Törj az egekbe és irányíts mindenféle légi járművet a repülős játékokban!

Online Repülőgépes Játékok

Elég jó pilóta vagy ahhoz, hogy megküzdj másokkal a virtuális térben? Hogy megtudhasd, próbáld ki az Air Wars 3 játékot, ahol látványos légi harcban kell győzedelmeskednek az ellenséges gépek felett. Ha más stílusú online légiharcokra vágy akkor pedig csekkold az Air Toons játékot.

Ha inkább a világűrt céloznád meg, megpróbálkozhatsz egy űrhajó irányításával a StarBlast. io játékban, ami egy űrben játszódó 2Ds többjátékos árkád játék.

Még több repülős játék

Sok repülőgépes játék 3Ds. Ennek ellenére természetesen 2Ds, játéktermi jellegű repülős játékok is vannak. Sok ezek közül az egyenesen űrben játszódik és sokjátékos multiplayer csatákat mutat be. Az Astrix.io például remek választás ha egy kis árkád stílusú repülős lövöldözésre vágysz.

Csekkold a repülőgépes játékok kollekciónkat, vagy nézz szét a repüléses játékok szekcióban is, ahol még több repülőszerkezetet irányíthatsz!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Repülős Játékok?

 1. StarBlast
 2. Jet Rush
 3. Air Wars 3
 4. Air Wars 2
 5. Pilot Royale: Battlegrounds
 6. Robo Runner
 7. Air Toons
 8. Airmash (Airma.sh)
 9. Jump Into The Plane
 10. Idle Airline Tycoon

Mik a legjobb Repülős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. StarBlast
 2. Airmash (Airma.sh)
 3. Robo Runner
 4. Cave FRVR
 5. Idle Airline Tycoon

Micsoda a Repülős Játékok?

Repülj a felhők közé az egyik repülős játékunkkal. A repülős játékokban szállíthatsz utasokat, részt vehetsz légi csatákban, vagy akár a világűrbe is eljuthatsz. A határ a csillagos ég. Válassz egyet és próbáld ki most!


Játssz a legjobb online Repülős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a StarBlast játékkal és még sok mással most!
Mutass többet