Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Table Tennis World Tour

Értékelés:
7,2
(220 415 szavazatok)
Fejlesztő:
Famobi
Megjelent:
2022. szeptember
Utolsó frissítés:
2023. szeptember
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

Az Asztalitenisz World Tour izgalmas sportjáték, ahol különböző ellenfelekkel játszhatsz asztaliteniszt. Válaszd ki a nemzetet és indulj a globális versenyen, hogy te legyél a világ asztalitenisz-bajnoka!

Hogyan kell játszani

Húzd és lődd

Csak annyit kell tenned, hogy az egeret húzod és mozgatod az ütő felé a labda felé. Az ütő lendülete a labda irányát befolyásolja. Az ütőt közelebb vagy távolabb is mozgathatod a jobb időzítésű lövéshez. Próbáld meg váratlanul elérni az ellenfelet egy jól irányzott ütéssel, hogy pontokat gyűjtsd.

Szerezd a legtöbb pontot

A mérkőzés akkor ér véget, amikor az első csapat eléri a 11 pontot. Tartsd nyomás alatt az ellenfeledet, hogy előbb érd el ezt a célt! Minden játéksorozatban hat mérkőzést játszol játékosokkal a világ különböző pontjairól. A következőre léphetsz, ha megszerzed az első helyezett ország trófeáját.

Maradj koncentrált

Az AI ellenfelek a Table Tennis World Tourban változó nehézségűek és dinamikusak, a játék szakasztól függően. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fel kell készülnöd a következő ellenfeled legyőzésére.

További hasonló játékok

ATennis Masters egy másik remek teniszjáték, amit érdemes kipróbálni, ha hasonlót keresel. Ha szereted a sportjátékokat, a CrazyGames-en széles választékot találsz. Nézz szét aBasket Randomban és nyomj be valami újat!

Fejlesztő

A Table Tennis World Tour-t a Happylander fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2023. szept. 04.

Vezérlők

Az ütő vezérléséhez húzd a bal egérgombot.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés