Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Scary Maze

Értékelés:
7,7
(40 910 szavazatok)
Megjelent:
2014. november
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Scary Maze az eredeti, ikonikus Scary Maze játék. Mesterei az retro stílusú labirintus szinteken mozoghatnak, figyelve arra, hogy óvatosan ne érjenek a szélekhez. A játék jó precizitást és ügyességet kíván. Mint minden labirintusban előfordulhat, sosem tudhatod, mi lesz a sarok mögött. Ez a játék akár még az életedet is megváltoztathatja.

Hogyan játssz a Scary Maze-vel

Nincs félelmetesebb egy labirintusnál. Ezért nevezték el ezt a játékot Scary Maze-nek. A játék legjobb módja, ha ellazulsz és lassan haladsz a szinteken. Így gyorsan haladhatsz a játékban.

Az ajánlott, hogy a legjobb élmény érdekében legyen hang bekapcsolva. Még extra pontokat is kaphatsz, ha videót készítesz magadról vagy barátaidról a játék játszása közben.

További labirintus játékok

Cél nélkül bolyongsz? Nos, ugorj be egy labirintus játékba és helyette a kijáratot célozd meg. Nem minden labirintus játéknak van sötét hangulata, és legtöbbjük igencsak kielégítő játékélményt nyújt. A Maze Planet 3D egy bonyolult labirintust kínál, gyönyörű háttérrel. Semmi félelmetes nincs benne.

Platform

Web böngésző

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés