Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bartender The Right Mix

Értékelés:
9,3
(72 089 szavazatok)
Megjelent:
2013. december
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Segíts a csaposnak abban, hogy a megfelelő arányokban keverje el Miguellé! Válassz a polcokon elhelyezett különböző italok közül, mint például a vodka, whiskey, vermut, tripla-szek, gin stb., és keverd össze őket, hogy az ideális italt kapd egy jó esti szórakozáshoz. Adj hozzá jeget vagy citromot az italhoz, hogy extra lendületet adj neki, de legyél óvatos: ha helytelen mennyiségben vagy éppen rossz italokat keversz, az a legrosszabbra fordulhat. Nincs szükség bártendertanfolyamra!

Első lépésként válaszd ki az ital típusát. Talán a Kahula, vermut vagy akár a tequila lesz a választásod? Utána kísérőlént adhatsz hozzá narancsot, citromot vagy áfonyát. Szeretnél hozzáadni jeget, hogy lehűtsd az italt, vagy citromot, hogy egy kicsit savanykássá tegye? Rázd össze az italt, és kínáld fel a kreálmányodat Miguelnek. Tetszeni fog neki a koktélod, vagy korán sírba viszi? Képes vagy a tökéletes keverékre és a tökéletes ital kiszolgálására?

A Bartender The Right Mix egy olyan Flash játék, amelyet most már lebonyolítóprogram nélkül is játszhatsz, köszönhetően a Ruffle-nak.

Jellemzők:

  • Válassz a különböző italfajták közül
  • Adj hozzá kísérőlevet és kiegészítőket
  • Hozz létre számtalan különböző kombinációt

Platform

Ezt a játékot bármilyen webböngészőben játszhatod (mobil és asztali böngészők egyaránt).

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés