Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bowling Játékok

Próbálj meg tarolni ezekben az új és népszerű bowling játékokban! A kollekcióban klasszikus, játéktermi stílusú és online többjátékos játékokat is találhatsz.

A Bowling izgalmai a képernyőd előtt

A Bowlingozásban mindig van valami nosztalgikus. Az izgalmas érzés amikor elgurítod a golyót, és a bábuk ledőlésének hangja, amikor valaki tarol, vagy akár a bowling cipő felhúzásának emléke. A bowling semmi másról nem szól, csak arról, hogy jól szórakozz közben.

Bár az online bowling játékok nem fognak ennyire élénk emlékekkel megakadályozni, számos előnyt tudnak kínálni. Ezek a játékok teljesen ingyenes, és addig játszhatsz, ameddig csak akarsz. Attól sem kell tartanod, hogy az ujjaid beleragadnának a golyóba, vagy elejtenéd a golyót. Az egyjátékos és többjátékos játékokban pedig egyaránt azonnal elkezdhetsz játszani.

A legjobb bowling játékok

Mindezek ismeretében, az alábbiakban összefoglaltuk neked, a legjobb és legnépszerűbb bowling játékokat, amiket mindenképp érdemes kipróbálnod.

Bowling Hero Multiplayer - ez a szuper bowling játék a klasszikus játéktermi hangulatra hajaz. Online többjátékos módban 6 másik játékossal játszhattok együtt. Ha nincs kedven online játszani, akár egyazon számítógépről is guríthattok többen.

The Bowling Club - Ez a király játék számtalan különféle bowling pályát vonultat fel, a játékosok pedig bajnokságban is tesztelhetik a képességeiket. A grafika és a zene rendkívül igényes, ami rendkívül szórakoztatóvá teszi a játék hangulatát. A játékmenet pedig zseniális. Játssz különböző ellenfelek ellen a világ minden tájáról, akár bajnokságban is.

Classic Bowling - Ebben a retro játékban letisztult környezetben bowlingozhatsz. Egyes bowling játékokban csupán az egér mozdításával használatával gurítasz. Itt, a régi klasszikus módon villogó irány és erősségmétereket kell kattintva a megfelelő pillanatban megállítanod, hogy meghatározd a gurítás sebességét és irányát. Ideális választás ha a reakcióidődet tesztelnéd.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Bowling Játékok?

 1. 3D Bowling
 2. Draw Bridges
 3. Classic Bowling
 4. Bomb Roll
 5. Pro Bowling 3D
 6. Bowlin' Go FRVR
 7. Fish Bowling
 8. League Bowling
 9. Flash Bowling
 10. The Bowling Club

Mik a legjobb Bowling Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. 3D Bowling
 2. Pro Bowling 3D
 3. Bowlin' Go FRVR
 4. Classic Bowling
 5. Bomb Roll

Micsoda a Bowling Játékok?

A Bowling játékok túlnyomó többségében 10 bábus bowlingot kell játszanod. A golyót elgurítva annyi bábut kell ledöntened egyszerre, amennyit csak tudsz. A hosszúkás pálya két oldalán egy egy sáv van. Ha a labda letér a pályáról és belecsúszik ezekbe a sávokba, akkor nem kapsz egyetlen pontot sem.


Játssz a legjobb online Bowling Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a 3D Bowling játékkal és még sok mással most!
Mutass többet