5 674
Értékelés
9,4

Pou egy virtuális házi kedvenc akivel rengeteg mini játékot tudsz játszani. Segítsd nőni ezt az aranyos ki izét, etetéssel, tisztogatással, és játékkal.

Funkciók

Segítsd Pounak nőni

Pounak pont ugyanolyan szükségletei vannak, mint bárki másnak. Fürdesd meg Pout szappannal, adj neki jutalomfalatokat, és öltöztesd különböző vicces ruhákba.

Játssz Pouval

Pou szeret játszani! És valószínűleg te is. Pouval olyan minijátékokat játszhattok, mint az off-road autózás, szabadesés, vízbe ugrálás, jet Pou, és "kapd el a lehulló kajadarabokat". Játssz Pouval, hogy mosolyt csalj az arcára.

Sőt, akár még ennél is több minijáték is elérhető lehet. Csak emlékezz megfürdetni Pout egy fárasztó, játékkal teli nap után.

Lépj szintet napi feladatok teljesítésével

Minden nap új feladatok várnak rád, amelyet bónusz XP pontokért teljesíthetsz. A feladatok között olyanokat találsz majd, mint például Pou felöltöztetése.

Még több ilyen játék

Pou egy virtuális házikedvenc, pont, mint Tamagotchi. Ha szeretsz háziállatokkal és házi ufókkal foglalkozni akkor csekkold a háziállatos játékok szekciót még több játékért. Itt olyan hasonló játékokat találhatsz, mint például a My New Puppy, vagy a Cute Unicorn Care. Külön kategóriákban találhatod a kiscicás, a kutyás és a macskás játékokat is!

Kiadás Dátuma

  • 2021 augusztus (android)
  • 2012 november (iOS)
  • 2021 november (HTML 5)

Fejlesztő

A Pou játékot a Zakeh Limited készítette.

Platform

Webböngésző (asztali és okostelefon)

Végigjátszás

Irányítás

Használd az egeret vagy az érintőképernyőt a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés