Logo CrazyGames.hu

8 Ball Pool (Multiplayer)

5 752
Értékelés
8,7

Az 8 Ball Pool a legnépszerűbb online többjátékos biliárd játék. Bármelyik pillanatban emberi játékosok ezreivel tudsz egy jót lökni. Az 8 Ball Pool egy olyan játék, amellyel regisztráció nélkül is azonnal játszhatsz. Persze ha regisztrálsz, több lehetőség nyílik meg előtted. Készülj fel és lökj egyet még ma!

Hogyan kell játszani?

Biliárdozz online

Hozz létre felhasználót vagy játssz vendégként, azonnal, amikor csak akarsz, emberi játékosok ellen. A számítógép véletlenszerűen kiválasztja a kezdő játékost. Ha a kezdő játékosnak az első ütéssel nem sikerül egyetlen labdát sem eltennie, akkor a cél az, hogy bármilyen labdát bárki minél hamarabb be tudjon lőni bármelyik lyukba. Ez alapján dől el, hogy ki lesz a csíkos és ki a teli golyókkal. A játéknak akkor van vége ha egy játékos eltette az összes golyóját, majd a fekete 8-ast is sikerül a megfelelő lyukba belelőnie.

Hozz létre felhasználót jutalmakért

Felhasználót létrehozva különböző jutalmakban részesülhetsz, és a statisztikáid is mentésre kerülnek. Regisztrált felhasználóként pontokat is gyűjthetsz amelyeket különböző jópofa, díszes dákókra és egyéb játékbeli kiegészítőkre válthatsz. Regisztrált felhasználóként felkerülsz a globális eredménytáblára is, ahol egyre magasabb és magasabb helyen fogsz szerepelni ahogy egyre több és több játékost le tudsz győzni.

Milyen játékmódok érhetőek el az 8 Ball Pool játékban?

Ebben a szuper billiárd játékban több játékmód közül is választhatsz. Mindegyik játékmód más és más kihívást kínál, de mindegyikben egyformán gyűjthetsz virtuális érméket. Az alábbi játékmódok közül tudsz választani:

  • 1 az 1 ellen
  • 9 golyós billiárd
  • minijátékok
  • játék barátokkal
  • offline gyakorlás

Ezen kívül a játékban számos dolgot személyre szabhatsz, például a játék helyszínét is számtalan aréna közül választhatod ki. Minden arénán más és más a nyeremények összege. A London Pub (londoni kocsma) arénában indulhatsz a legkisebb tétért, míg a Venice (Velence) arénában a legnagyobb nyereményekért.

Még több ilyen játék

Ha szeretnél online biliárdozni az 8 Ball Pool a Minicliptől a legjobb választás. Ennek ellenére természetesen más hasonló játékokat is kipróbálhatsz az oldalon, például az 8 Ball Billiards Classic és a Pool Club játékokat. Ha 3D-ben támad kedved biliárdozni, akkor pedig csekkold a Billiards Pool 8 játékot.

Funkciók

  • A legnépszerűbb online biliárd játék
  • Játssz számtalan különböző világ körüli helyszínen
  • Vegyél egyre jobb dákókat, amelyekkel jobbakat üthetsz
  • Élethű fizika és grafika

A játék úgy is ismert, mint

Miniclip Pool

Kiadás dátuma

2010 október

Platform

Ez a játék elsősorban egy böngésző alapú játék, bár okostelefonos változatok is léteznek. Az okostelefonos változatok megtalálod az Apple Storeban és a Google Play Storeban.

Végigjátszás

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés