Hungry Shark Arena

16 386
Értékelés
8,5

A Hungary Shark Arena egy online többjátékos cápás játék. Versenyezz más éhes cápákkal egy csak egy maradhat talpon battle royale stílusú mérkőzésen, ahol csak a legjobb nyerhet.

Hogyan kell játszani?

Növekedj

Más élőlényeket kell megenned, ahhoz, hogy növekedni tudj. A cápád méretétől függően a tengeri konyha különböző fogásait tudod elfogyasztani kis halaktól kezdve akár az emberekig. Az áldozatra ráúszva tudod azt megenni, a bal egérgomb használatával pedig rövid extra lendületet vehetsz támadás előtt.

Maradj életben

Egyél és nőj. Kerekedj felül más játékosokon, őket az agyaraddal megszúrva, a belőlük maradt maradékok elfogyasztásával. Ismételd ezt egészen addig, amíg te leszel a legfélelmetesebb ragadozó az arénában. Kerüld el az aknákat, és maradj a folyamatosan mozgó célterületen belül.

Hasonló játékok

Számos másik játékban találkozhatsz hasonló, csak egy maradhat talpon battle royal stílusú mechanizmusokkal. Csekkold az IO játékainkat és a cápa játékainkat, ha szeretnél még többet kipróbálni.

A Stabfish.io is egy nagyon hasonló, vízi arénában játszódó játék. Ha pedig egy kicsit másra vágysz, próbáld ki a Smash Karts játékot.

Funkciók

  • Küzdj meg a többi cápával és győzd le őket
  • Edd meg a legyőzött cápák után maradt húsdarabokat, hogy egyre nagyobbra nőhess
  • Válassz egy egyedi felhasználónevet, hogy megkezdhesd a játékot
  • Szerezz aranyat, hogy újfajta cápákat választhass, különböző erősségekkel és képességekkel

Végigjátszás

Irányítás

Használd az egeret a cápa irányításához

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés