Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Cut the Rope

Értékelés:
9,2
(126 554 szavazatok)
Fejlesztő:
ZeptoLab
Megjelent:
2018. június
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

Vágd el a madzagokat a megfelelő sorrendben, hogy a cukorka eljuthasson az Om Nom nevű éhes szörnyeskéhez. Gyűjtsd be az összes elérhető csillagot és oldj meg egyre nehezebb és nehezebb fejtörőket.

A játékról

Ez a Cut the Rope franchine első játéka. Ez a széria egy halom fizika alapú fejtörőből áll, amelyben köteleket elvágva kell csillagokat gyűjtened és megetetned az aranyos és éhes kis szörnyecskét.

Hogyan kell játszani a Cut the Rope játékot?

Vágd el a madzagokat a megfelelő sorrendben, hogy a madzag végén lévő cukorka beleessen Om Nom szájába. Néha mozgás közben, a megfelelő pillanatban kell átvágnod egy madzagot, hgy a cukorka a jó irányba essen.

Az új pályák feloldásához bizonyos mennyiségű csillagra van szükséged. Minél tovább jutsz a játékban, annál több játékelem jelenik meg a fejtörőkben, például buborékok és lufik. A magasabb szintű pályákon már ezeket a tárgyakat is használnod kell majd ha meg akarod szerezni az összes csillagot és nem akarod, hogy Om Nom éhen maradjon.

Funkciók

  • 25 kihívásokkal teli fejtörő
  • Szórakoztató, fizika alapú játék
  • Gyűjtsd be minél több csillagot a bónuszokért
  • Etesd meg az aranyos kis szörnyecskét, Om Nom-ot

További ingyenes Cut the Rope játékok

Ezek közül a játékok közül mindegyik az eredetihez hasonló játékmenetet mutat be, különböző szórakoztató témákban. Próbáld ki az összeset, hogy te lehess a legokosabb Cut the Rope mester!

Kiadás Dátuma

2010 október

Fejlesztő

A Cut the Rope játékot a ZeptoLab készítette.

Platform

Ez egy ingyenes böngészős játék, amely PC-ről és mobilról is elérhető. A játékból Androidos és iOS applikáció is elérhető.

Irányítás

Használd a bal egérgombot a játékhoz.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés