Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Szövegírás Játékok

Csekkold mennyire vagy jó ezekben az ingyenes szöveges játékokban!

Szövegírás Játékok - Csekkold Milyen Jól Bánsz a Billentyűzettel

Az internet tele van ingyenes szöveges játékokkal, amelyek segítenek jobban bánni a billentyűzettel. A játékokon keresztül megtanulhatsz gyorsabban és helyesebben írni. Egyes játékok külön kiemelik, hány szót tudtál beírni percenként, amit aztán újra és újra megpróbálhatsz feljavítani. Idővel észreveszed majd, hogy sokkal könnyebben és gyorsabban tudsz írni a billentyűzeten.

A Legjobb Szöveges Játékok

A Long Words per Minute és a Source.io szórakoztató és pörgős szövegírás játékok. Annyi a dolgot, hogy a lehető leggyorsabban beírd a képernyőn megjelenő szót. A Tower Typer szintén egy hasonló játékmenetet kínáló közönségkedvenc játék.

Szövegírás Játékok Gyerekeknek

A billentyűzetes pötyögős játékok remek lehetőséget kínálnak a gyerekeknek arra, hogy növeljék a digitális kompetenciájukat. A Zombie Typing Shooter egy egyszerű, de rendkívül szórakoztató játék, amely látványos játékelemeket használva teszi izgalmassá a billentyűzeten való pötyögést. Próbáld ki még ma, hogy hány zombit tudsz legyűzni a billentyűzedet segítségével!

Nem minden szövegírós játékban kell időre gépelned. A Death Note Type játékban például egyszerűen csak be kell írnod azoknak a nevét, akikre egy kis balszerencsét szeretnél hozni!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Szövegírás Játékok?

 1. Pop-a-Word
 2. Hacker vs Robots
 3. Blood and Goods
 4. Battle Typer
 5. Incantations
 6. Death Note Type
 7. Text Twist

Mik a legjobb Szövegírás Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Text Twist
 2. Pop-a-Word
 3. Battle Typer

Melyik Szövegírás Játékok alulértékeltek?

 1. Text Twist

Micsoda a Szövegírás Játékok?

A szövegírás játékok fejlesztik a helyesírásodat és a szókincsedet. Ezekben a játékokban szavakat, betűket és mondatokat kell bepötyögnöd a képernyőn. A szövegírás játékok egyszerre szórakoztatóak és hasznosak!


Játssz a legjobb online Szövegírás Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Pop-a-Word játékkal és még sok mással most!
Mutass többet