Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Földrajz Játékok

Ismered a világ leghíresebb nevezetességeit? Teszteld a földrajz tudásodat ezekben a szórakoztató internetes játékokban!

Ismerd Meg a Világot Térképeken Keresztül

Tanulj földrajzot játékos módon ezekkel az ingyenes és szórakoztató játékokkal! Mélyítsd el a világ oszágaival kapcsolatos tudásodat és ismerd meg más földrészek nevezetességeit! Ha szeretsz felfedezni új dolgokat, akkor ezek a játékok a kedvenceid lesznek. A játékokat PC-ről és okostelefonról is játszhatod.

Játszd a Legjobb Földrajz Játékokat

Az egyik leghíresebb földrajzi témájú játék a Geuguessr, amely egy véletlenszerűen kiválasztot helyen teszi le a karakteredet, neked pedig ki kell találnod, hogy melyik országban vagy. Sok hasonló játékkal találkozhatsz.

A Countires of The World az egyik legnépszerűbb játék a CrazyGames oldaán ebben a kategóriában. Ismerd fel az országokatés növeld a pontszámodat, de vigyázz, mert ha rosszul tippelsz, akkor pontokat veszítesz.

A Flags Quiz játékban meg kell mondanod, hogy melyik ország zászlaját látod. Még több jópofa játékért tekintsd át a földrajz játékok teljes kollekcióját és tesztelt az ismereteidet. Ha más témájú kvízjátékokat keresel, akkor csekkold a kvíz játékok kategóriát!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Földrajz Játékok?

  1. Trivia Crack
  2. Flags Quiz
  3. Bible MapQuest: Old Testament
  4. Bible MapQuest: New Testament
  5. USA Geography

Mik a legjobb Földrajz Játékok tableten és okostelefonon játszani?

  1. Flags Quiz
  2. Trivia Crack

Micsoda a Földrajz Játékok?

A Földrajz játékok tesztelik a helyismeretedet és a kulturális ismereteidet. Tesztelt le, hogy megismered-e a világ híres nevezetességeit, vagy találd ki néhány kép alapján, hogy épp melyik földrészen jársz!


Játssz a legjobb online Földrajz Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Trivia Crack játékkal és még sok mással most!
Mutass többet